Om Writers

Writers ble grunnlagt i 2020 av Rinat Arzumov med det opprinnelige formålet å hjelpe mennesker med å komme seg ut i arbeid ved hjelp av kvalitetsjobbsøknader.

I dag bringer vi mennesker inn i arbeidslivet samtidig som vi bistår bedrifter i alle størrelser med å finne kandidater som ellers kanskje ikke ville fått jobben uten vår hjelp. Vår suksess skyldes et effektivt samarbeid med kundene.

Hvorfor gjør vi det?

Engasjement for samfunnet

Vi er drevet av en dyp overbevisning om at alle talentfulle mennesker fortjener en rettferdig mulighet til å sikre seg en god jobb. Dessverre opplever mange utfordringer med å uttrykke seg presist og overbevisende i søknadsprosessen. Noen sliter med dysleksi, mens andre mangler nødvendige skriveferdigheter.

Vår oppgave og ambisjon er å gi disse menneskene en sjanse til å vise frem sitt sanne potensial uten at språklige hindringer kommer i veien. Vi er her for å hjelpe dem å fremheve sine beste egenskaper og kvalifikasjoner, slik at de kan konkurrere på lik linje og realisere sine karrieremål.

Hvordan gjør vi det?

Svaret er enkelt – kombinasjonen av kreativitet og omfattende kunnskap.

En vellykket jobbsøknadsprosess begynner med en kreativ og innholdsrik søknad. Som samarbeidspartner med Writers får våre kunder skreddersydde søknader som optimalt støtter deres søkeprosess mot drømmejobben.

Vi setter pris på talentet ditt ved å utnytte kompetansen på riktig måte og sikrer at hver eneste søker blir lagt merke til av arbeidsgivere og rekrutteringspersonell. Hos Writers blir ingen talenter bortkastet – vi hjelper dem å skinne og skiller dem ut i mengden.

Vi blir kjent med deg og din bakgrunn

Gjennom skjemaet du fyller ut, får vi en helhetlig forståelse av deg, dine erfaringer og din kompetanse.

Vi setter oss inn i stillingen

Hvis stillingen du har søkt på er innenfor et fagområde vi ikke er kjent med, setter vi oss grundig inn i oppgavene knyttet til stillingen, samt hvilken type kandidat selskapet søker etter.

Levering av ferdig arbeid

Når søknaden er ferdig behandlet, sender vi den til deg. Du vil få 24 timer til å gjennomgå søknaden. Hvis vi ikke hører fra deg innen denne perioden, antar vi at du er fornøyd med resultatet.
Kundetilfredshet
97%
Fått jobbintervju
88%
Vunnet jobbintervjuet
74%

Hva trenger du?

Vi jobber for deg

Jobbsøknad

Vi retter, forbedrer eller skriver en helt ny søknad for deg.

CV

Vi polerer din eksisterende CV, ved å legge til det den mangler.

Oversettelse

Vi oversetter tekster fra og til norsk og engelsk.

Korrektur

Hjemmeeksamen, kontrakter og mye annet.
"Hos meg kjøper du ikke bare en tjeneste. Jeg gir deg noe som er langt mer verdifullt. Ved å velge Writers får du ikke bare hjelp med jobbsøknaden din, men du frigjør også verdifull fritid og åpner opp for muligheter du kanskje ikke engang var klar over. Jeg er her for å gi deg en strategisk fordel og hjelpe deg med å utforske nye karriereveier du ikke visste eksisterte."
Rinat Arzumov

Konsulenten

grunnlegger, writers, rinat, arzumov

Rinat Arzumov

Grunnlegger

Mine fremste egenskaper er å lytte, analysere og levere gode og helhetlige løsninger for mine kunder. Hos meg finnes ikke begrepet “underkvalifisert”.

Jeg har en genuin tro på at hver enkelt person har unike talenter og ferdigheter som kan bidra til suksess. Jeg verdsetter mangfoldet og tror på å utnytte potensialet til hver enkelt individ. Uansett hvilken bakgrunn eller erfaring du har, er jeg her for å hjelpe deg med å fremheve dine sterke sider og finne den rette veien mot suksess.