LinkedIn

Optimalisering

Fremhev din karriere med en

profesjonell LinkedIn -profil

 

I Writers tilbyr vi spesialiserte tjenester for å optimalisere din LinkedIn, slik at du kan tiltrekke deg arbeidsgivere og muligheter for nytt nettverk. Våre erfarne konsulenter hjelper deg med å fremheve dine ferdigheter og erfaringer, og presenterer deg på en profesjonell og overbevisende måte.

En godt utformet LinkedIn-profil er essensiell for å tiltrekke potensielle arbeidsgivere og bygge et profesjonelt nettverk. Den gir deg en plattform for å vise frem dine kvalifikasjoner, prosjekter og karrieremål, og gjør deg mer synlig i arbeidsmarkedet.

 

Send en henvendelse

Hvorfor velge Writers?

3 gode grunner

01

Profiloptimalisering

Vi forbedrer din eksisterende LinkedIn-profil ved å justere innholdet, forbedre ordvalget og sikre at din profil skiller seg ut. Våre eksperter sørger for at din profil reflekterer dine styrker og erfaringer på best mulig måte.

02

Opprette ny profil

 

Ingen LinkedIn-profil? Ingen problem. Vi hjelper deg med å opprette en ny, profesjonell profil fra bunnen av. Fra overskrifter til sammendrag og ferdighetsseksjoner – vi dekker alt.

03

Det lille ekstra

 

Vi utvikler strategisk innhold som tiltrekker rekrutterere og fremhever din unike verdi. Dette inkluderer nøkkelordoptimalisering og relevant informasjon som viser din kompetanse og profesjonalitet.Vi har gjort dette før

Vær med på reisen

Vi hjelper deg med å fremheve dine viktigste erfaringer og prosjekter, slik at de skaper interesse og engasjement hos potensielle arbeidsgivere.

Å ha en dyp forståelse av en god LinkedIn-profil kan hjelpe deg med å markedsføre dine erfaringer på en effektiv måte, samtidig som det gir deg en betydelig økning i sjansene for å sikre jobbmuligheter. 

Vi veileder deg i hvordan du kan samle og presentere anbefalinger fra tidligere kolleger og arbeidsgivere, noe som styrker din troverdighet og tiltrekker flere muligheter.

 

Slik fungerer prosessen

1. Analyse

Vi starter med en grundig analyse av din nåværende LinkedIn-profil eller samler nødvendig informasjon for å opprette en ny.

2. Optimalisering

Våre eksperter forbedrer profilens innhold, design og nøkkelordbruk for maksimal synlighet og engasjement.

3. Revisjon

Vi gir deg muligheten til å gjennomgå og komme med tilbakemeldinger på det ferdige produktet, slik at du er 100% fornøyd med resultatet. 

4. Levering

Din ferdige LinkedIn-profil er klar til å imponere og tiltrekke seg de rette mulighetene.

Kontakt oss i dag

Optimaliser din LinkedIn-profil med Writers og øk dine karrieremuligheter. Ta kontakt for en konsultasjon og se hvordan vi kan hjelpe deg med å fremheve dine unike kvalifikasjoner og erfaringer.

Vi veileder deg i hvordan du kan samle og presentere anbefalinger fra tidligere kolleger og arbeidsgivere, noe som styrker din troverdighet og tiltrekker muligheter du ikke hadde tidligere.

 
Optimalisering av LinkedIn