KORREKTURLESING

Hvor en upolert tekst blir profesjonell

Korrekturlesing er det siste trinnet mellom oss og leseren, derfor er det nødvendig å ta seg råd til å rette opp i alle nødvendige feil, samt få på plass det som mangler. Våre erfarne korrekturlesere går gjennom arbeidet ditt for å:

Sikre at teksten flyter godt

Sørge for at leseren ikke snubler mellom setningene

Opparbeide en forståelig og profesjonell betydning

Legge til det teksten mangler

Vi har fokus på stavefeil, tegnsetting og syntaks.

Hvordan er dette relevant for deg?

Før du sender inn eller skriver ut en akademisk forskningsoppgave, essay, e-post, presentasjon eller andre skriftlige dokumenter, er det veldig viktig at det blir korrekturlest før man betrakter dokumentet som ferdig.

Du ønsker vel at leserne dine skal kunne fokusere på innholdet og ikke feilene? Når det skriftlige arbeidet er perfekt, viser det andre at du tar hensyn til detaljer og at bryr deg om hva du produserer. Dette gir skrivingen din styrke og autoritet.

Fokuser på det du elsker å gjøre og la dyktige korrekturlesere gjøre det tekniske for deg.

Det er viktigere enn du tror.

Innhold ditt kan avgjøre om du lander en kunde, en jobb eller en god karakter på skolen. Mennesker er analyserende – alt du leverer av skriftlig arbeid blir analysert.

Når vi har jobbet hardt for å utvikle og presentere ideene våre, vil vi ikke at uforsiktige feil skal distrahere leseren fra budskapet vi prøver å formidle – det er det siste vi ønsker. Det er verdt å være oppmerksom på detaljene som hjelper oss med å gjøre et godt inntrykk.

SEND INN TEKSTEN FOR Å FÅ ET TILBUD


Hvorfor korrekturlesing er viktig

VI ER IKKE ROBOTER

Effektiv korrekturlesing er helt avgjørende for produksjon av vitenskapelige og profesjonelle dokumenter av høy kvalitet. Når det er gjort nøye, riktig og grundig, kan korrekturlesing utgjøre store kommunikative forskjeller. Du finner ikke en forfatter som skriver en perfekt tekst uten å gjennomgå, reflektere over og revidere det han eller hun har skrevet. Vi er mennesker – ikke roboter.

Korrekturlesing er en ekstremt viktig del av denne prosessen.